Sedan tv-apparaten kom har vi kunnat se underhållning på helgkvällarna. Många kan inte tänka sig en fredagskväll utan sin fredagsunderhållning. I sommar kommer ett nytt underhållningsprogram visas på TV4, där kändisar ska tävla om att bli travkuskar på bästa sändningstid.2266747-tv4

Som vi tidigare skrivit så finns det absolut inget bättre än att komma hem efter en lång vecka på jobbet och ha fredagsmys.

”Att slänga sig i en sittsäck från fatboy, servera något gott att äta och ta det lugnt framför en film eller liknande.” Läs mer.

TV4s nya satsning

Det som är så oerhört bra med en fredagskväll framför tv-apparaten är att det går en massa bra filmer och serier, men framförallt underhållningsprogram. Kanalerna fullkomligt smockar fredagskvällarna med underhållning för hela familjen och i sommar vill de inte vara sämre. Då kommer nämligen TV4s nya satsning där kändisar ska tävla om att bli den bästa travkusken, rapporterar gp.se.

Åtta kändisar vill bli travkuskar

Travfantasten och specialisten Jessica Almenäs blir programledare för programmet och några av de kändisar som deltar i programmet är Camilla Henemark, Cecilia Ehrling, Patrik Sjöberg, Petra Tungården, Ellen Bergström och Behrang Miri. Under sex fredagskvällar kommer de alltså att coachas av två travkuskar för att vinna titeln ”Sveriges kändiskusk”. Programmet kommer inte att gå live utan är förinspelat och dessutom kommer igen jury att skicka hem deltagarna. Elimineringarna sker nämligen genom tävlingar i olika travmoment. Det bästa gör i slutet upp i ett stort finallopp som kommer att gå av stapeln inför en massa åskådare. Programmet börjar spelas in i juni och har sedan premiär den 26 juni.